De Appaloosa keuring is altijd een hele spannende dag, wij leven er altijd helemaal naar toe. De dag voor de keuring waren we druk met alles vlechten en wassen. We wilden dat ze er perfect voorstonden! Gelukkig hebben we veel hulp gehad van onze vrienden en bekenden en zagen de pony´s er super uit!

De volgende dag stonden we vroeg op en iedereen was mooi op tijd om weg te gaan. De pony´s stonden in de trailers en we konden gaan rijden. Toen starten een van de auto´s niet en dat was even een moment van stress. Gelukkig was dit na het halen van startkabels opgelost en konden we nu toch echt gaan rijden. het was erg mistig op de weg maar ondanks dit waren we precies op tijd in Kootwijkerbroek. Alle pony´s moesten vlak achter elkaar de ring in.

Eerst was ons veulen Larissa aan de beurt, een speels veulen die liever voor haar moeder uit gallopeerden dan er netjes naast haar wou draven. larissa heeft een tweede premie gekregen. Ik was een beetje teleurgesteld omdat ik haar geregeld heb zien draven en weet dat er meer in zit dan ze daar liet zien. het zijn natuurlijk moment opnamens en later thuis bij het terug kijken van de video opnamens was ik het ook wel helemaal eens met de jury. Volgend jaar neem ik larissa weer mee en gaan we er weer voor!

Sara liet zich prachtig zien en showde haar mooie draf. We hoopten allemaal dat ze ster zou worden en toen de Jury naar ons toe kwam lopen en ons het verlossende woord gaf waren we zo ontzettend blij en trots. Sara is ster geworden! 

Het was een lange, warme en gezellige dag waar we erg positief op terug kijken.

Iedereen die ons heeft geholpen willen wij bedanken.